Chronisch ZorgNet

26 augustus - 8 juni 2025

Afscheid en een nieuw begin bij Chronisch ZorgNet

Vandaag is een bijzondere dag bij Chronisch ZorgNet: we nemen afscheid van Mieke Illegems, die na een mooie carrière bij ons nu volop gaat genieten van haar welverdiende pensioen. Tegelijkertijd verwelkomen we Jolanda Bouwmans, die vanaf vandaag het stokje overneemt als medewerker backoffice.

Terugblik met Mieke

Mieke begon haar avontuur bij Chronisch ZorgNet midden in de coronapandemie, in februari 2021. "Ik herinner me nog goed hoe ik werd ingewerkt, met een mondkapje op. Het voelt bijna surrealistisch als ik daaraan terugdenk," vertelt ze met een glimlach. Ondanks de uitdagende omstandigheden heeft Mieke met volle teugen genoten van haar tijd hier. "Ik heb zoveel gezien en gedaan. Een van de hoogtepunten was zonder twijfel de lancering van de nieuwe website met de kennisbank en Hart voor Leren. Dat project heeft onze processen enorm vereenvoudigd en biedt therapeuten een schat aan informatie."

Hoewel Mieke met een gevoel van voldoening terugkijkt, is er ook een vleugje spijt dat ze niet eerder de kans kreeg om bij Chronisch ZorgNet te werken. "Je bent echt de brug tussen de fysio-/oefentherapeut en het Chronisch ZorgNet team. Het organiseren van scholingen, zoals met name de PAV scholing, die ik acht keer per jaar organiseerde, de Rookstopscholing en de Activiteitenmeter, vond ik ontzettend leuk. Er verandert voortdurend iets, en dat maakt het werk zo boeiend. Er wordt altijd geluisterd en gekeken hoe dingen beter kunnen. Werken in een klein team betekent, dat je echt gehoord wordt."

Mieke benadrukt dat het werk van de fysiotherapeuten en oefentherapeuten centraal staat in alles wat ze doet. "Ik hoop echt dat hun arbeidsvoorwaarden in de toekomst verbeteren. Het is zo’n belangrijke rol, en dat verdient de nodige erkenning."

Hoewel Mieke zich verheugt op de nieuwe fase in haar leven, zal ze het werk en de hectiek missen, net als haar collega’s. "Ik ga een mooie rondreis maken door Marokko. Het is goed zo. Het was een geweldige tijd, die ik niet had willen missen. Nu is het tijd om te focussen op mezelf en wat ik leuk vind. Veel reizen en geen verplichtingen meer."

Welkom Jolanda

Met Miekes vertrek verwelkomen we Jolanda Bouwmans, die op 1 augustus bij ons is begonnen. Jolanda brengt een schat aan ervaring mee vanuit het commerciële bedrijfsleven, waar ze jarenlang werkte als medewerkster customer service. "Ik heb veel administratieve ervaring, en ik ben ervan overtuigd dat deze vaardigheden goed van pas zullen komen in mijn nieuwe rol hier bij Chronisch ZorgNet," vertelt Jolanda. "Bij Chronisch ZorgNet krijg ik de kans om in een dienstverlenende en persoonlijke omgeving te werken, en ik zal me met veel plezier inzetten voor deze organisatie."

We wensen Mieke een heerlijk pensioen toe, vol nieuwe avonturen en ontspanning. Tegelijkertijd kijken we uit naar een mooie samenwerking met Jolanda, die ongetwijfeld veel zal bijdragen aan ons team en de verdere ontwikkeling van Chronisch ZorgNet.

Keep up the good work!