Wat mag ik verwachten van een digitaal congres?


Gezien de huidig geldende coronamaatregelen en de onzekerheid in de toekomst hebben we besloten om in 2021 wederom een 'digitaal congres' te organiseren. Voor diegenen die de vorige editie niet hebben meegemaakt: wat kan je eigenlijk verwachten van zo'n digitaal congres?

Gedurende 3 dagen (9 t/m 11 maart) zullen er dagelijks interessante lezingen worden gehouden, die je als deelnemer kunt volgen vanuit een locatie naar keuze (op het werk, in het openbaar vervoer of thuis op de bank). De eerste dag wordt door alle deelnemers gevolgd en zal ongeveer duren van 9.00 tot 14.30 uur. Vervolgens zullen op 10 en 11 maart in de avonden (van 18.00 tot 21.30 uur) keuzesessies gegeven worden. Tijdens beide avonden worden drie sessies gegeven, dus zes in totaal. Jij kiest zelf (minimaal) 3 sessies die je gaat volgen.


Deze lezingen worden live gestreamd vanuit een studio. Als deelnemer heb jij gedurende iedere sessie de mogelijkheid om jouw vragen te stellen via WhatsApp en zullen sprekers de deelnemers actief betrekken, o.a. door het stellen van vragen. De antwoorden die deelnemers geven worden automatisch geregistreerd en teruggekoppeld aan de sprekers.

Net zoals een fysiek congres zullen er pauzes zijn om een hapje en drankje te nuttigen. De combinatie van deze pauzes en het verspreiden van het congres over meerdere dagen zorgen ervoor dat je niet een hele dag achter je scherm hoeft te zitten. Daarnaast geeft dit je de mogelijkheid om iedere sessie te volgen die je interessant lijkt.

Wij kunnen ons voorstellen dat je als deelnemer nog praktische vragen zult hebben over bijv. het inloggen of het stellen van vragen via WhatsApp. Je kunt daarover contact met ons opnemen.