Wat mag ik verwachten van een digitaal congres?


Gedurende 3 dagen (8 t/m 10 maart) zullen er dagelijks interessante lezingen worden gehouden die je als deelnemer kunt volgen vanuit een locatie naar keuze (op het werk, thuis, bij een collega op de bank etc). De eerste dag wordt door alle deelnemers gevolgd en zal ongeveer duren van 9.00 tot 15.15 uur. Vervolgens zullen op 9 en 10 maart in de avonden (van 18.00 tot 21.30 uur) keuzesessies gegeven worden. Tijdens beide avonden worden drie sessies gegeven, dus zes in totaal. Jij kiest zelf (minimaal) 3 sessies die je gaat volgen. Alleen als je de congresdag én drie keuzesessies hebt gevolgd kun je accreditatiepunten krijgen.

Deze lezingen worden live gestreamd vanuit een studio. Als deelnemer heb jij gedurende iedere sessie de mogelijkheid om jouw vragen te stellen en zullen sprekers jou als deelnemer actief betrekken, o.a. door het stellen van pollvragen. De ingestuurde antwoorden geven worden automatisch geregistreerd en teruggekoppeld aan de sprekers.

Net zoals een fysiek congres zullen er pauzes zijn om een hapje en drankje te nuttigen. De combinatie van deze pauzes en het verspreiden van het congres over meerdere dagen zorgen ervoor dat je niet een hele dag achter je scherm hoeft te zitten. Daarnaast geeft dit je de mogelijkheid om iedere sessie te volgen die je interessant lijkt.