Waar vind ik het KomPas?


Het KomPas is beschikbaar via het persoonlijke Chronisch ZorgNet dashboard, maar alleen voor therapeuten met de specialisatie PAV. Let op: Het KomPas wordt pas zichtbaar in het dashboard nadat je de bijbehorende training hebt afgerond (klik hiervoor op 'Mijn trainingen' en vervolgens op 'KomPas training'). Dit is een korte en eenvoudige online training van slechts 30-60 minuten, waarin onder andere wordt uitgelegd hoe de voorspelling wordt gemaakt en hoe je deze kan toepassen in de praktijk. Na het maken van de training kun je praktisch meteen aan de slag met het KomPas.

Wanneer je bent ingelogd in je persoonlijke Chronisch ZorgNet account, klik je eerst op 'Mijn patiënten' om naar het patiënten overzicht te gaan. Je hebt hier twee opties:

  1. Een bestaande patiënt inzien. Klik eerst op 'Inzien'. Vervolgens klik je op de knop 'KomPas'
  2. Een nieuwe patiënt toevoegen. Klik eerst op 'Patiënt toevoegen'. Vervolgens vraag je of de patiënt akkoord gaat met de toestemmingsverklaring. Nadat de patiënt toestemming heeft gegeven (middels een digitale handtekening) moet je een aantal gegevens van de patiënt invullen. Klik op 'Opslaan' en je komt automatisch op het volgende scherm. Klik hier op de knop 'KomPas'

Om vervolgens de grafieken van de patiënt te kunnen zien klik je op 'Meting toevoegen'. Zodra alle gegevens zijn ingevuld klik je onderaan het scherm op ‘Toevoegen’. De gegevens worden automatisch opgeslagen en je gaat verder naar het volgende scherm waar de grafieken zichtbaar zijn.