Waar vind ik het KomPas?


Het KomPas is beschikbaar via het persoonlijke Chronisch ZorgNet dashboard, maar alleen voor therapeuten met de specialisatie PAV. Let op: Het KomPas wordt pas zichtbaar in het dashboard nadat je de bijbehorende training hebt afgerond (klik hiervoor op 'Mijn trainingen' en vervolgens op 'KomPas training'). Dit is een korte en eenvoudige online training van slechts 30-60 minuten, waarin de basis voor het gebruik van KomPas wordt uitgelegd. 

Wanneer je bent ingelogd in je persoonlijke Chronisch ZorgNet account, klik je eerst op 'Mijn patiënten' om naar het patiënten overzicht te gaan.

Waar KomPas mijn patiënten

Je hebt hier twee opties:

  1. Een bestaande patiënt inzien. Klik eerst op 'Inzien'. Vervolgens klik je op 'KomPas'
  2. Een nieuwe patiënt toevoegen. Klik eerst op 'Patiënt toevoegen'. Vervolgens vraag je of de patiënt akkoord gaat met de toestemmingsverklaring. Nadat de patiënt toestemming heeft gegeven (middels een digitale handtekening) vul je de benodigde gegevens over de patiënt in. Klik op 'Opslaan' en je komt automatisch op het volgende scherm. Klik hier op 'KomPas'

Waar KomPas

Let op: Om grafieken van de patiënt te kunnen zien klik je op 'Meting toevoegen'. Zodra alle gegevens zijn ingevuld klik je op ‘Toevoegen’. Nu kom je op het scherm waar de KomPas grafieken zichtbaar zijn. 
Waar KomPas meting toevoegen