Chronisch ZorgNet webinars


Vanaf januari 2021 verzorgen wij maandelijks een gratis webinar exclusief voor therapeuten aangesloten bij Chronisch ZorgNet. Het betreft een verscheidenheid aan onderwerpen, dus er zit voor iedereen iets interessants tussen. De webinars worden op verschillende doordeweekse dagen aangeboden om 20.00 uur. Begin 2021 zullen we op deze pagina het programma van de eerste maanden bekendmaken.

Voor wie?

De webinars worden speciaal voor Chronisch ZorgNet therapeuten ontwikkeld. Als Chronisch ZorgNet therapeut krijg je dan ook gratis toegang tot alle webinars die we aanbieden. Er wordt een grote verscheidenheid aan onderwerpen aangeboden. Sommige webinars zullen voor iedereen interessant zijn, andere zijn voornamelijk voor een bepaalde subgroep van belang. Als dat laatste het geval is, staat dat er altijd duidelijk bij vermeld.

Inhoud webinars door jou bepaald

Om jou zo goed mogelijk te ondersteunen bij jouw werkzaamheden als therapeut, wordt de inhoud van de webinars bepaald aan de hand van de informatiebehoefte vanuit het werkveld; bijvoorbeeld door vragen of feedback vanuit jou als therapeut of terugkoppeling vanuit regionale netwerken. Ook krijg je bij elke webinar de mogelijkheid om jouw vragen in te sturen.

Heb jij suggesties voor een onderwerp voor een webinar of weet je een interessante spreker? Dan kan je dat ook direct aan ons laten weten via dit formulier.

Accreditatie

Voor het volgen van de webinars kun je uiteraard accreditatiepunten verkrijgen: Let op: je ontvangt alleen punten als je de live webinar volgt.

  • Chronisch ZorgNet portfolio: je ontvangt 1 punt per webinar die je hebt gevolgd. Dit voeren wij voor je op.
  • Keurmerk: na het volgen van een webinar kan je zelf 1 punt aanvragen bij Keurmerk onder de noemer ‘lezing’. Je kan bij Keurmerk maximaal 8 punten per jaar ontvangen voor het volgen van lezingen.
  • KNGF: accreditatie wordt aangevraagd.
  • Oefentherapeut: accreditatie wordt aangevraagd.

Inschrijven?

Als Chronisch ZorgNet therapeut kan je gratis deelnemen aan alle webinars. Je hoeft je hiervoor niet in te schrijven. Je ontvangt van ons een mail waarmee je toegang krijgt tot de webinar. Houd je mailbox dus in de gaten.

Overzicht van webinars

De eerste webinar vond plaats op donderdag 21 januari 2021 en ging over de revalidatie na COVID-19. Je kan deze webinar hier terugkijken. Let op: we stellen slechts eenmalig een Chronisch ZorgNet webinar beschikbaar voor het grote publiek (vanwege de relevantie en actualiteit van dit onderwerp). Andere webinars blijven exclusief voor Chronisch ZorgNet therapeuten.

De tweede webinar vindt plaats op dinsdag 9 februari om 20.00. Hierin worden praktijkvraagstukken over het KomPas behandeld. Zet de datum vast in je agenda. Meer informatie vind je hier. Let op: deze webinar is vooral interessant voor therapeuten met de specialisatie PAV.

De overige onderwerpen van de webinars in de eerste helft van 2021 worden op korte termijn bekend gemaakt.