Algemene informatie


Vanaf januari 2021 verzorgen wij regelmatig een gratis webinar exclusief voor therapeuten aangesloten bij Chronisch ZorgNet. Het betreft een verscheidenheid aan onderwerpen, dus er zit voor iedereen iets interessants tussen. De webinars worden op verschillende doordeweekse dagen aangeboden om 20.00 uur.

Voor wie?
De webinars worden speciaal voor Chronisch ZorgNet therapeuten ontwikkeld. Als Chronisch ZorgNet therapeut krijg je dan ook gratis toegang tot alle webinars die we aanbieden. Er wordt een grote verscheidenheid aan onderwerpen aangeboden. Sommige webinars zullen voor iedereen interessant zijn, andere zijn voornamelijk voor een bepaalde subgroep van belang. Als dat laatste het geval is, staat dat er altijd duidelijk bij vermeld.

Inhoud webinars door jou bepaald
Om jou zo goed mogelijk te ondersteunen bij jouw werkzaamheden als therapeut, wordt de inhoud van de webinars bepaald aan de hand van de informatiebehoefte vanuit het werkveld; bijvoorbeeld door vragen of feedback vanuit jou als therapeut of terugkoppeling vanuit regionale netwerken. Ook krijg je bij elke webinar de mogelijkheid om jouw vragen in te sturen.

Heb jij suggesties voor een onderwerp voor een webinar of weet je een interessante spreker? Dan kan je dat ook direct aan ons laten weten via dit formulier.

Accreditatie
Voor het volgen van de webinars kun je uiteraard accreditatiepunten verkrijgen: Let op: je ontvangt alleen punten als je de webinar live volgt.

  • Chronisch ZorgNet portfolio: je ontvangt 1 punt per webinar die je hebt gevolgd. Dit voeren wij voor je op.
  • Keurmerk: voor elke webinar wordt accreditatie aangevraagd voor 1 punt.
  • KNGF: voor elke webinar wordt accreditatie aangevraagd voor 1 punt.
  • Oefentherapeut: voor elke webinar wordt accreditatie aangevraagd voor 1 punt.

Inschrijven?
Als Chronisch ZorgNet therapeut kan je gratis deelnemen aan alle webinars. Je hoeft je hiervoor niet in te schrijven. Je ontvangt van ons een mail waarmee je toegang krijgt tot de webinar. Houd je mailbox dus in de gaten.

Overzicht van webinars
Benieuwd welke webinars op de planning staan? Je vindt hier het gehele overzicht.