Delemarre, Sophie

Sophie Delemarre

Gespecialiseerd in
Etalagebenen
Hartrevalidatie
Longaandoeningen
Corona

Fysio&Zo Aarle-Rixtel

Omschrijving

Mijn naam is Sophie Delemarre en ik ben sinds 2016 werkzaam als fysiotherapeute en ben in 2020 afgestudeerd als Ruitervitaal Coach KNHS. In september 2020 ben ik gestart met de master Sport- en Beweeginnovatie op de Han (Papendal). Daarnaast ben ik opgeleid tot Claudicatio-, Long- en Coronatherapeut. Buiten mijn werk om ben ik verbonden als auteur aan Science&Equine.  

Op dit moment zie ik als fysiotherapeut bijna alleen nog maar mensen via het Chronisch ZorgNet en Ruitersport gerelateerde klachten. Ik werk graag met mensen en hoop in mijn verdere loopbaan mensen te kunnen helpen in de breedste zin van het woord.

Op dit werk ik in Aarle-Rixtel bij Fysio&Zo en bij Praktijk Fysiotherapie Zeeland. In Zeeland werk ik veel samen met de huisartsen en Bernhoven Ziekenhuis, waardoor ik veel revalidaties na Covid-19 begeleid. Naast de revalidatie na corona zie ik in Zeeland meerdere mensen met etalagebenen (Claudicatio Intermittens) en begeleid ik een longgroep.

In Aarle-Rixtel ben ik initatiefnemer voor de gratis wandelgroep (ook voor mensen zonder klachten toegankelijk!) en zie ik ook meerdere patienten voor postcoronarevalidatie. 

Graag wil ik samen met u een trainingsschema doorlopen dat op basis van de richtlijnen van het Chronisch Zorgnet ontwikkeld is. Natuurlijk is een gezellige sfeer belangrijk om een optimaal resultaat te bereiken. U bent van harte welkom!

Lees de volledige omschrijving
Naam opleiding Gevolgd in Relevantie voor Chronisch ZorgNet Aantal punten
Kwaliteitssysteem Basistraining 2021 Ja 1
KomPas verdiepende vervolg training 2021 Ja 1
Relevante nevenactiviteiten 2021 Ja 2
Chronisch ZorgNet Webinar: Revalidatie na COVID-19 2021 Ja 1
Regionale netwerkbijeenkomst 2020 Ja 2
e-learning Kwaliteitssysteem 2020 Ja 2
KomPas voor Samen Beslissen 2020 Ja 1
COPD en Astma in de Fysiotherapie 2020 Ja 26
Sportpsychologie voor fysiotherapeuten 2020 Nee 20
Landelijk netwerk voor revalidatie coronapatiënten in de eerste lijn - e-learning module 2020 Ja 6
Basic Life Support 2020 Ja 3
Perifeer arterieel vaatlijden en training 2019 Ja 12
Basistraining Motivational Interviewing 2019 Ja 30